Bestel hier je opblaasfiguren voor een aantrekkelijke prijs. 

Al meer dan 15 jaar een begrip in het midden van het land!

Pop 50 jaar huren

Het huren van een opblaasbare pop voor een 50e verjaardag, zoals een Abraham of Sarah pop, is een leuke manier om de jarige te verrassen en te vieren dat hij of zij een mijlpaal heeft bereikt. Hier zijn een aantal redenen waarom je zou kunnen overwegen om een opblaasbare pop te huren voor een 50e verjaardag:

• Het is een opvallende en feestelijke decoratie: Een opblaasbare pop is een opvallende decoratie die zeker de aandacht zal trekken.

• Het geeft extra aandacht aan de jarige: Door een opblaasbare pop te huren voor de 50e verjaardag van de jarige, geef je hem of haar extra aandacht en maak je de dag nog specialer.

• Het is een unieke en grappige traditie: Het huren van een opblaasbare pop voor een 50e verjaardag is een traditie die al jarenlang bestaat en nog steeds populair is vanwege de humoristische en feestelijke sfeer die het met zich meebrengt.

• Het is een betaalbare optie: Het huren van een opblaasbare pop is een relatief goedkope optie in vergelijking met andere verjaardagscadeaus en decoraties.

Abraham pop 50 huren

Een Abraham pop is een opblaasbare pop die lijkt op een man van middelbare leeftijd. Het huren van een Abraham pop is niet alleen leuk en feestelijk, maar ook een geweldige manier om de aandacht te vestigen op de jarige. Het is een perfecte decoratie voor in de tuin of op de oprit en zorgt voor een gezellige sfeer op het feestje.

Halve Abraham pop huren

Het huren van een halve Abrahampop voor iemand z’n 25e verjaardag is een leuk alternatief om iemand te verrassen. De opblaasbare halve Abrahampop is makkelijk op te zetten in de tuin en bestaat voor de helft uit een opgeblazen Abraham.

Sarah pop 50 huren

Wil jij een Sarah pop 50 huren? Op zoek naar een leuke manier om de 50e verjaardag van jouw vrouw, moeder, vriendin of collega te vieren? Overweeg dan eens het huren van een opblaasbare Sarah pop voor een vrouw! Een Sarah pop is een opblaasbare pop die lijkt op een vrouw van middelbare leeftijd en is zoal versierd met een feestelijke outfit en accessoires zoals een fles wijn, bloemen of een spandoek met een leuke tekst.

Halve Sarah pop huren

Een halve Sarah pop huren? Wil je de 25e verjaardag van iemand op een nieuwe en opvallende manier vieren? Overweeg dan het huren van een opblaasbare halve Sarah pop! Een opblaasbare halve Sarah pop is een Sarah door de helft.

Kosten huren opblaasbare pop

De kosten voor het huren van een opblaasbare pop kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte en het type pop dat je wilt huren, de duur van de huurperiode en het verhuurbedrijf dat je kiest. Voor een standaard Abraham of Sarah pop van ongeveer 3,5 meter hoog, kun je bijvoorbeeld rekenen op een huurprijs tussen de 30 en 50 euro per huurperiode. Daarnaast worden nog borgkosten worden gerekend bij verzenden, die je bij terugbrengen van de pop terugkrijgt als deze in goede staat is.

Verhuur opblaasbare Abraham en opblaasbare Sarah

Al met al kan het huren van een opblaasbare pop voor een 50e verjaardag een leuke en feestelijke manier zijn om deze bijzondere mijlpaal te vieren en de jarige in het zonnetje te zetten. Wil je dus de jarige op een unieke manier in het zonnetje zetten op zijn 50e verjaardag? Huur dan een Abraham- of Sarahpop en maak er een feest van om nooit te vergeten!
Bekijk onze collectie voor de verschillende varianten.