Bestel hier je opblaasfiguren voor een aantrekkelijke prijs. 

Al meer dan 15 jaar een begrip in het midden van het land!

Over ons

Opblaas-figuur.nl – al meer dan 15 jaar een begrip in de regio

Bent u op zoek naar opblaasbare figuren voor uw feest, evenement of promotieactie? Dan bent u bij opblaas-figuur.nl aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist op het gebied van opblaasbare figuren en hebben een ruim assortiment beschikbaar. Van abraham- tot sarahpoppen.

Onze opblaasbare figuren zijn van hoge kwaliteit en worden gemaakt van stevige materialen. Daarnaast bieden wij een uitstekende service en snelle levering. Het is ook mogelijk om bij ons op te halen. Bij ons kunt u altijd rekenen op de beste kwaliteit voor de scherpste prijs!

Bekijk ons assortiment opblaasbare figuren, poppen en andere eyecathers op opblaas-figuur.nl en huur vandaag nog! Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 Wie zijn wij?

Boev ( Edwin  BOuw, Vincent EVers) is gestart in 2007 met het verhuren  van eyecatchers ( baby, Abraham, Sarah). Na enkele jaren zijn we gegroeid van 3 eyecatchers naar 90 stuks eyecatchers, Waarbij we nu met een eigen leverancier werken vanuit import buitenland. Uniek zijn inmiddels de specials die op basis van eigen ontwerp en deugdelijk materiaal worden gemaakt voor langere levensduur. Op deze website, opblaas-figuur.nl vindt u de mooiste eyecatchers.

Opblaas-figuur.nl is onderdeel van:

Jouw voordelen:

R

Al te huur vanaf 29,95

R

Unieke opblaasfiguren

Onze collectie kenmerkt zich door een verzameling van unieke opblaasfiguren en eyecatchers. Zo maakt u van ieder feest een unieke ervaring!

R

Uitgebreid assortiment

Boev oplaasfiguren beschikt over een uitgebreid assortiment gespecialiseerd in opblaasfiguren. Wilt u het afhalen en of laten bezorgen? Ook dit kan bij ons. In overleg komen we er altijd uit.

R

Hoge Kwaliteit

De opblaasfiguren worden samen met onze vaste leverancier ontwikkeld volgens hoge kwaliteitseisen.Veel klanten keren met regelmaat bij ons terug.